iDOM

Система управління

Контакти

Наш дом расположен по адресу: г.Харьков, ул. Клочковская, 258.

Индекс: 61051

 

По вопросам регистрации на сайте, обращайтесь к

Владимиру Кульбашевскому  (050) 9340118

По вопросам работы ОСМД, обращайтесь к председателю правления, Оксане Калиш. тел.  (050) 9924555.

 

Все предыдущие обсуждения и новости можно все еще прочитать в нашем ВК-паблике.

По вопросам добавления в Viber-chat обращаться к любому члену правления.

Результати загальних зборів ОСББ «ЖК Адмірал» від 04.09.2017.

Опубліковано: 05 вересня 2017

Повідомляємо, що відбулись збори, на яких колективним голосуванням було вирішено наступне:

 

  1. Затверджено нову редакцію Статуту ОСББ «ЖК Адмірал».
  2. Прийнято рішення обрати в якості способу управління - управління самим ОСББ. Затверджено кошторис. Прийнято штатний розклад. Типовий договір затверджено. (Ознайомитись з документами можливо на сайті, посилання з низу сторінки).
  3. Обрання членів ревізійної комісії ОСББ. (Худолей В., Конрад А., Лимарь И.)
  4. Переобрано членів Правління ОСББ. До нового складу членів правління обрано: Кульбашевського В., Манжоса О., Каліш О., Серпухова М., Панаріну О., Остапенко Д., Білик А.
  5. Вирішили, вкласти договір про розподіл газового боргу від ЖЕУ-7 на ОСББ ЖК Адмірал. Вкласти договір з ЖЕУ-7 на суму боргу до 410 тисяч грн. Внести передплату у розмірі 1000 грн. до опалювального сезону на 2017-2018 рік.
  6. Доручити правлінню доопрацювати питання визначення методики розрахунку втрат теплової енергії для місць загального користування.
  7. Щодо застосування штрафних санкцій у разі прострочення сплати вартості спожитих житлово-комунальних послуг, платежів і внесків, встановлених статутними органами Об’єднання, вартості управління та утримання спільного майна у розмірі 0,3% на день від суми заборгованості.
  8. Доручити Правлінню розробити та затвердити правила внутрішнього розпорядку та користування загальним майном будинку посадові інструкції персоналу ОСББ

ВАЖЛИВО:

  1. Сплата «компенсації тарифу ЖЕУ-7» (борг за газ) буде здійснюватись співвласниками на рахунок ОСББ після його відкриття (з 20 вересня) для його прямого перерахунку до НАК Нафтогаз України.
  2. Кварплата за серпень-вересень сплачується на рахунки ЖЕУ-7 відповідно до виставлених рахунків (без компенсації боргу за газ).
  3. Раніше сплачена компенсація буде врахована ОСББ під час розрахунків.

Співвласникам обов’язково отримати у представників ОСББ листи опитування для вчасного забезпечення теплопостачанням у зимовий період. Ті, хто не живуть в Адміралі, можуть роздрукувати лист опитування  (у двох примірниках), підписати його і надіслати Правлінню.

протокол зборів

Відео зборів: